Lessen


Basisschool De Molenwiek, Betuwelaan 2


Het rooster van seizoen 2024-2025 volgt zo snel mogelijk.

 

Mocht u vragen hebben over het rooster, neem dan contact op.


Hiphop mini's

Tijdens de hiphop mini's maken de aller jongste dansers kennis met ritme, muziek en verschillende bewegingen. We bewegen spelenderwijs op muziek en zullen ook choreografieën doen op muziek.

 

Hiphop kids

Tijdens de hiphop kids les wordt er aandacht besteed aan muzikaliteit. Kinderen leren de verschillende ritmes van muziek en leren tellen op de maat. Bij de hiphop kids les wordt de basis van alle bewegingen aangeleerd om een speelse manier. 

 

Hiphop teens

Tijdens de hiphop teens les gaan we verder in op de basis. Ook is er ruimte voor de eigen creativiteit van dansers. Tijdens deze les wordt er kennis gemaakt met de verschillende danstermen en de uitvoering van bewegingen. Het ritme van de muziek wordt vertaald in bewegingen.

  

Special heroes

Dit is een nieuwe les die wordt gestart vanaf september 2023. Deze les is speciaal voor jongeren met een (licht verstandelijke) beperking. We gaan dansen, plezier maken en samen zijn. Er wordt ruimte gemaakt voor de eigen creativiteit van de deelnemers. We dansen op o.a. hits uit de top 40. De groepen zijn met maximaal 10 dansers. 

 

Moderne dans

Sierlijk dansen, met gevoel en dansend een verhaal vertellen. Tijdens de moderne les wordt er aandacht besteed aan lichaamsbesef, spierkracht, lenigheid en muzikaliteit. Je leert choreografieën met gevoel te dansen. 

 

Adults dancemix

Deze les is bedoeld voor volwassenen vanaf 21 jaar. Er worden in deze les diverse stijlen aangeboden. Ook kijken wij naar de behoefte van onze dansers. Welke stijl vinden ze leuk om te leren. Tijdens de lessen wordt er aandacht besteed aan kracht en lenigheid. 'Niks moet, alles mag  zolang het maar gezellig is' is het motto van deze les!

 

Afro dance

Bij de lessen afro dance wordt er gedanst op Afrikaanse beats. Tijdens de afro lessen gaat het erom dat je jezelf durft te zijn en plezier hebt in de bewegingen die je maakt.

 

Commercial

De stijl commercial is gebaseerd op de uitvoering van de dans. Bij deze dansstijl gaat het om de mimiek in combinatie met de energie, kracht en grootte van bewegen. Er komen diverse stijlen aanbod bij commercial, denk aan; show dance, hiphop, streetdance, contemporary, floorwork en nog veel meer.

 

Talentklas

De talentklas is een les waar dansers verdieping krijgen in de verschillende stijlen. Er wordt ingegaan op de geschiedenis van dans en de bewegingen die bij de verschillende stijlen horen. Er wordt gewerkt aan kracht, conditie, lenigheid en muzikaliteit. De dansers krijgen techniek aangeboden en er wordt dieper ingegaan op de danser zelf. We zullen werken aan diverse doelen en wanneer de danser er klaar voor is kunnen zij deelnemen aan wedstrijden.

 

Selectie

Voor de selectie moet geauditeerd worden. Wanneer een danser wordt aangenomen voor de selectie, dans je wedstrijden op nationaal- en internationaal niveau. Je danst bij verschillende organisatie wedstrijden en doet ervaring op in diverse disciplines. Een danser wordt individueel gecoacht naar een hoger niveau. De selectie doet optredens en activiteiten gedurende het dansseizoen. 

 

T.W.O.-Dance academy

Voor de academy moet geauditeerd worden.

T.W.O.-Dance academy is een plek waar je de passie voor dans kunt uitbreiden. Je krijgt les van diverse docenten in verschillende stijlen. Je wordt begeleid naar een hoger niveau. Je volgt stages tijdens je deelname aan de Academy. Dit kunnen (assistent) opdrachten zijn bij workshops, maar ook optredens als solist of in een groep. Tijdens je deelname aan de academy doe je nationale en internationale wedstrijden.  Je volgt meerdere uren per week les. Binnen de academy kun je meerdere disciplines trainen. Solo, duo, trio/quad en team. Voor alle disciplines wordt geauditeerd. 

 

Download
Voorwaarden T.W.O.-Dance 2023-2024.pdf
Adobe Acrobat document 454.3 KB

 

 

 

 

 

T.W.O.-Dance

E-mail: two-dance@hotmail.com

 

06-34889196