Lessen


Basisschool De Molenwiek, Betuwelaan 2


 

Mocht u vragen hebben over het rooster, neem dan contact op.


Hiphop kids

Tijdens de hiphop kids les wordt er aandacht besteed aan muzikaliteit. Kinderen leren de verschillende ritmes van muziek en leren tellen op de maat. Bij de hiphop kids les wordt de basis van alle bewegingen aangeleerd om een speelse manier. 

 

Hiphop teens

Tijdens de hiphop teens les gaan we verder in op de basis. Ook is er ruimte voor de eigen creativiteit van dansers. Tijdens deze les wordt er kennis gemaakt met de verschillende danstermen en de uitvoering van bewegingen. Het ritme van de muziek wordt vertaald in bewegingen.

 

Adults dancemix

Deze les is bedoeld voor volwassenen vanaf 21 jaar. Er worden in deze les diverse stijlen aangeboden. Ook kijken wij naar de behoefte van onze dansers. Welke stijl vinden ze leuk om te leren. Tijdens de lessen wordt er aandacht besteed aan kracht en lenigheid. 'Niks moet, alles mag  zolang het maar gezellig is' is het motto van deze les!

 

Special heroes

Dit is een nieuwe les die wordt gestart vanaf september 2023. Deze les is speciaal voor jongeren met een (licht) verstandelijke beperking. We gaan dansen, plezier maken en samen zijn. Er wordt ruimte gemaakt voor de eigen creativiteit van de deelnemers. We dansen op o.a. hits uit de top 40. 

 

Moderne dans

Sierlijk dansen, met gevoel en dansend een verhaal vertellen. Tijdens de moderne les wordt er aandacht besteed aan lichaamsbesef, spierkracht, lenigheid en muzikaliteit. Je leert choreografieën met gevoel te dansen. 

 

Talentklas

De talentklas is een les waar dansers verdieping krijgen in de verschillende stijlen. Er wordt ingegaan op de geschiedenis van dans en de bewegingen die bij de verschillende stijlen horen. Er wordt gewerkt aan kracht, conditie, lenigheid en muzikaliteit. De dansers krijgen techniek aangeboden en er wordt dieper ingegaan op de danser zelf. We zullen werken aan diverse doelen en wanneer de danser er klaar voor is kunnen zij deelnemen aan wedstrijden.

 

 

T.W.O.-Dance academy

Voor de academy moet geauditeerd worden.

T.W.O.-Dance academy is een plek waar je de passie voor dans kunt uitbreiden. Je krijgt les van diverse docenten in verschillende stijlen. Je wordt begeleid naar een hoger niveau. Je volgt stages tijdens je deelname aan de Academy. Dit kunnen (assistent) opdrachten zijn bij workshops, maar ook optredens als solist of in een groep. Tijdens je deelname aan de academy doe je nationale en internationale wedstrijden.  Je volgt meerdere uren per week les. Binnen de academy kun je meerdere disciplines trainen. Solo, duo, trio/quad en team. Voor alle disciplines wordt geauditeerd. 

 

Download
Voorwaarden T.W.O.-Dance 2023-2024.pdf
Adobe Acrobat document 454.3 KB

 

 

 

 

 

T.W.O.-Dance

E-mail: two-dance@hotmail.com

 

06-34889196